Bereikbaarheid.

De Onze-Lieve-Vrouwestraat bevindt zich in het centrum van Mechelen, en maakt deel uit van de winkel-wandelroute Grote Markt - Bruul - OLV straat - Ijzerenleen.
Openbaar vervoer:
Bus 1 vertrekt van station Mechelen-Centraal en brengt je in 5 minuten naar halte Korenmarkt. De winkel bereik je na 2 minuten wandelen.
De meeste andere bussen stoppen aan de Veemarkt. Maak een 10-15 minuten wandeling langs de Grote Markt en Ijzerenleen naar de winkel.
Per auto:
Om de hoek kan je in de (betalende) parkeergarage Lamot staan. Op zaterdag en koopzondagen zijn er gratis shopping shuttles vanuit de randparkings Nekkerhal (gratis), Mechelen-Zuid (gratis) of Keerdok (maximum 6 €).
 • Adres: Onze-Lieve-Vrouwestraat 17, 2800 Mechelen

  Openingsuren:

  Maandag: Gesloten

  Dinsdag: 10:00 - 18:00

  Woensdag: 10:00 - 18:00

  Donderdag: 10:00 - 18:00

  Vrijdag: 10:00 - 18:00

  Zatderdag: 10:00 - 18:00

  Zondag: Gesloten

Wie zijn we?

Modelist is een éénmanszaak gespecialiseerd in plastic modelbouw, gevestigd in Mechelen.
Die ene man ben ik: Wim Mahieu. Modelbouw is al een hobby sinds ik 15 was (dat is nu al meer dan 25 jaar).
Modelbouwwinkels spoken al jaren door mijn dromen, maar de beslissing om mijn eigen winkel te starten viel pas in 2022, toen Modelbouw Verschooten in Antwerpen aankondigde te stoppen.
Ik begon dan het traject dat mij naar vandaag leidde: de winkel is open in Mechelen en de website is actief online.

Wat wil ik bereiken? Ik hoop om modelbouwers in de regio (en wereldwijd?) alles aan te bieden wat we nodig hebben om onze fantastische hobby te kunnen uitoefenen.
Indien u vragen, suggesties of specifieke bestellingen hebt, stuur een mailtje naar info@modelist.be of maak gebruik van het contactformulier hieronder.
Happy modelling!

Contactformulier