Wat ligt er op mijn werktafel? Deel 18.

Welkom in week 18. Het is alweer bijna mei...

Ik heb een beetje vooruitgang kunnen boeken met de ARL. De gereedschappen zijn toegevoegd op de voorkant. De handvaten zijn geschilderd in Tamiya Deck Tan en dan het houteffect gemaakt met Gebrande Sienna olieverf. De metalen onderdelen zijn matzwart, met een metalen drybrush.

De achterkant heeft ook zijn afgelopen vuil gekregen.

Op de koepel heb ik wat Light Dust pigmenten gebruikt over de onderkant. Dit heeft de lasnaad mooi uitgebracht.

Ik kom dicht bij de finish met deze. De volgende stap is gedroogd slijk en stof aanbrengen op de romp.

Mijn volgende 'buiten-mijn-comfortzone' project is deze: een mooie heel chrome-y moto. Opnieuw een Tamiya model, al is deze wat ouder dan de Mercedes. Het zal zeker opbouwen tot een mooi model.

En tenslotte: vorige week is Warhammer gearriveerd bij Modelist! Ik heb een welkomstpakketje gekregen van Games Workshop met een paar dozen om zelf te proberen. Mijn eerste Space Marine uit één de doosjes is nu geschilderd:

Hij heeft nog zijn rugzak/jetpack nodig, maar het ziet er vrij cool uit, al zeg ik het zelf.

Ik denk dat ik wat verschillende methodes van verwering ga uitproberen met deze figuren. Deze heeft een blauwe basislaag gekregen, met vervolgens wat highlights van lichtere verf, en wat schaduwen met donkerder verf en bruine wash. Voor de volgende ga ik wat experimenteren met olieverf, denk ik.

 

De winkel zal gesloten zijn de komende week, ik ben terug op post op 8 mei. Er zal dan ook geen bouwblog zijn volgende week.

Op 9 mei ben ik van plan om open te doen, en op 11 mei is er weer een wargaming sessie in de winkel.

Tot volgende week!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.