Wat ligt er op mijn werktafel? Deel 17.

Hi!

Een snelle blogpost deze week.

Vanmorgen had ik een student in de winkel om mijn zaak te bekijken en een beetje mee te helpen, vandaar de late post.


Ik heb wat met olieverf zitten prutsen op de ARL om regen en roest effecten te maken. Aangezien olieverf traag droogt, heb ik niet zodanig veel kunnen doen voor de rest. Ik denk toch dat het er goed uit ziet. Hier een paar foto's:

De koepelzijkant: wat roeststrepen met een roodbruine mix. Dan wat regen en stof met wit en Starship Filth (Ammo Oilbrusher 3513).

Het dak van de koepel krijgt dezelfde kleuren, maar in plaats van strepen te maken probeer ik een diffuse sluier te creëeren.

De zijkant van de tank. Ik heb geprobeerd om wat van de witte regenmarks op de deur er uit te laten zien alsof de bemanning het daar wat had afgeveegd. Niet zo zeker of het effect erg geslaagd is...

 

En dan het grote nieuws: deze morgen zijn er 11 pakketten met allerhande Warhammer dingen geleverd. Vanaf nu kan ik Games Workshop modellen, verfjes, boeken en magazines verkopen. In het welkomstpakket zaten ook wat dingen voor mijzelf. Ik ben bezig met het schilderen van Space Marines, maar het gaat traag vooruit. Waar ik wel aangenaam van verrast ben is de kwaliteit van de gietvorm en de scherpte van detail die deze figuren tonen. De figuren zijn ook heel gedetailleerd, dus ik probeer zo goed mogelijk te verven.

Hier zijn de hoofdjes:

Tot volgende week!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.